Om Cool IT

Velkommen til min blog, hvor jeg siden 2012 har samlet og delt digitale idéer, projekter samt refleksioner fra mit virke som lærer, pæd. it-vejleder, skolebibliotekar (2001 – 2014) – og nu som konsulent ved Skoleforvaltningen, Aalborg Kommune. Indholdet på bloggen afspejler min hverdag, hvor jeg har en masse spændende opgaver fx programmering i undervisningen, brugen af læringsplatform, kompetenceløft for lærere og pædagoger og implementering af den kommende samarbejdsplatform Aula.

I foråret 2017 afsluttede jeg min master i ikt og læring med masterprojektet “Hvorfor skal eleverne programmere i folkeskolen?”. Programmering og teknologiforståelse fylder mere og mere i den pædagogiske debat på grundskoleområdet, og jeg er meget optaget af, hvordan vi bredt set kan udvikle børn og unges digitale dannelse. Det handler nemlig om meget mere end “bare” programmering.

Du er meget velkommen til at dele mine videovejledninger og linke til andet indhold på bloggen 🙂

God læselyst!

Anja Emilie Madsen

badge_web_125x125_appsedu__CertifiedTrainer_click

Følg mig også på de sociale medier:

Få det nyeste fra Cool IT i din indbakke hver 14. dag – tilmeld dig nyhedsbrevet her:

Creative Commons licens
www.coolitconsult.dk by Anja Emilie Madsen is licensed under a Creative Commons Navngivelse-IkkeKommerciel 4.0 International License.
Based on a work at www.coolitconsult.dk.