Om Cool IT

Anja Emilie Madsen

Hej – mit navn er Anja Emilie Madsen. I 2012 startede jeg denne blog, da jeg havde brug for en sted, hvorpå jeg kunne samle og dele mine digitale idéer og projekter fra mine funktioner som underviser, pæd. it-vejeder, skolebibliotekar og oplægsholder.

På bloggen deler jeg mine undervisningsforløb, skabeloner, videovejledninger og slides fra oplæg til inspiration og fri afbenyttelse. Lige nu er jeg fx meget optaget af:

Du er meget velkommen til at dele mine videovejledninger og linke til andet indhold på bloggen 🙂

Til dagligt arbejder jeg ved Aalborg Kommunale Skolevæsen som pædagogisk it-konsulent. Jeg har en masse spændende opgaver bl.a. test af læringsplatforme, udformning af ny it- og digitaliseringsstrategi og koordinering af kompetenceløft for lærere og pædagoger ift. brugen af it i undervisningen. Jeg blogger om it i fagene på Fagboxen og tilbyder vejledning, kurser og deltagelse i undervisningen til lærere og pædagoger i Aalborg Kommune på www.digitalbuffet.dk. Jeg koordinerer PLC-samlinger og forfatter PLC Useletter og er selvfølgelig en del af Aalborg Kommunes visionsproces – herunder især arbejdet med prøvehandlinger og prototyper.

Ved siden af…

Hertil foråret skal jeg, i samarbejde med den dygtige tegner Helle Schütten Johansen, udarbejde videovejledninger til Gyldendals danskportal til mellemtrinnet. Dette projekt er rigtig spændende og er med til at holde mig opdateret ift. fælles mål, teksttyper, dramaturgiske modeller og selvfølgelig Flipped Learning.

badge_web_125x125_appsedu__CertifiedTrainer_click

Følg mig også på de sociale medier:

Få det nyeste fra Cool IT i din indbakke hver 14. dag – tilmeld dig nyhedsbrevet her:

Creative Commons licens
www.coolitconsult.dk by Anja Emilie Madsen is licensed under a Creative Commons Navngivelse-IkkeKommerciel 4.0 International License.
Based on a work at www.coolitconsult.dk.