Spring til indhold

#BETT2014

I uge 4 var jeg til BETT-show i London. BETT står for British Educational Training and Technology, og showet kunne fejre 30 års jubilæum i år.

Samtidig afholdes der også andre arrangementer ifm. BETT. Vi var bl.a. inde til et Apple-arrangement tirsdag, hvor vi om Appleidformiddagen hørte ledere fra tre engelske skoler fortælle om deres tanker omkring implementeringen og brugen af iPads i undervisningen. Herefter deltog vi i forskellige workshops bl.a. 23 Alternatives to the Book Report. Det var også spændende at høre om den skole, hvor de underviste ud fra strukturen Skills Based Learning. De gav eksempler fra et forløb omkring mønstre, hvor flere fag bød ind fx matematik, musik og fransk.

På BETT var jeg forbi Googles stand og høre oplæg om deres visioner ift. læring i undervisningen. De havde også en fin udstilling

Google på BETTmed de nyeste Chromebooks. Wizkids viste også deres nye opdateringer til bl.a. AppWriter Cloud frem, så eleverne får snart ordforslag og oplæsning i flere af Googles produkter fx email, regneark mm.

I The BETT Arena hørte jeg også nogle oplæg. Det bedste var helt klart Flipped Leaning med Jon Bergmann og Aaron Sams, som af flere betegnes som de to lærere, der har opfundet begrebet Flipped Learning (Sammen med Salman Khan).

På turen blev der også diskuteret og videndelt i stort omfang om fx ledelse, valg af device/platform, pædagogik, didaktik, reform og PLC. Turen har givet mig nye tanker og idéer til undervisningen, min funktion som bibliotekar/it-vejleder og blogger.

I denne ThingLink har jeg samlet flere billeder fra turen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.