Spring til indhold

Inspirationsmessen

Efter at havde været til Uddannelsesforum i november 2010, fik jeg idéen til Inspirationsmessen. På Uddannelsesforum fik vi udleveret et fint program over de forskellige oplæg, events samt en oversigt over udstillerne, der stod klar med kuglepenne, notesblokke, slik og konkurrencer. Der var god forplejning og stemning, samt masser af oplægsholdere med noget på hjertet. Der var også gode muligheder for at netværke med andre kolleger, hvilket var et stort plus.

En rigtig god oplevelse, som jeg da måtte kunne tage med hjem til min egen skole i det nordjyske? Og så midt i et skoleår?

Ledelsen bakkede op om idéen og afsatte 2 timer til Inspirationsmessen i det indeværende skoleår. Både PLC- og KPC-teamet (Kompetencecenteret) var klar, og alle så dette som en god mulighed for at stå frem med vejlederkasketten på :-). Allerede i foråret begyndte de indledende øvelser – til afdelingsmødet var jeg oppe på K-gangen (kontaktklasserne), for at høre om de ville byde ind med nogle oplæg. Vi efterspurgte også oplægsholdere til et lærermøde, og til sidst “headhuntede” vi kollegaer, som vi vidste havde en masse viden at dele ud af.

Ugen før Inspirationsmessen, lå dette program (lavet i Issuu) klar på både Skoleintra og i kollegernes skabe.

Under gratis download kan du finde disse dokumenter, som du gerne må bruge på egen skole:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.