Spring til indhold

Mine #10 bedste fif til Google Apps!

Google Apps giver mig rigtig mange muligheder for kollaboration og videndeling på skolebiblioteket og i forberedelse, gennemførelse og evaluering af min undervisning. På min skole har vi fået oprettet en Education-konto til alle elever og lærere, hvilket gør det nemt at samarbejde og dele på kryds og tværs.

Læs også: Intro til Google Apps for Education og Kollaboration med Google Apps

Her har jeg samlet mine bedste fif i en Google Præsentation, som du meget gerne må dele, redigere og give feedback på.

Indhold:

  • #1 Del på flere måder
  • #2 Procesorienteret skrivning 2.0
  • #3 Præsentationer
  • #4 Brug skabeloner!
  • #5 Brug af billeder
  • #6 Mappestruktur
  • #7 Klassekalender
  • #8 Chrome-browseren
  • #9 App’en Google Drev
  • #10 Blogger

Klik her for at se slideshowet i fuld skærm.

Tags:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.