Spring til indhold

Om Cool it

Velkommen til min blog, hvor jeg siden 2012 har samlet og delt idéer, projekter samt refleksioner fra mit virke som lærer, pæd. it-vejleder, skolebibliotekar på Vodskov Skoles PLC, pædagogisk it-konsulent ved Skoleforvaltningen, Aalborg Kommune og nu pædagogisk konsulent ved Center for Undervisningsmidler (CFU). Indholdet på bloggen afspejler min hverdag, hvor jeg har en masse spændende opgaver indenfor teknologiforståelses- og PLC-området.

I foråret 2017 afsluttede jeg min Master i IKT og Læring med masterprojektet “Hvorfor skal eleverne programmere i folkeskolen?”. Programmering og teknologiforståelse fylder mere og mere i den pædagogiske debat på grundskoleområdet, og jeg er meget optaget af, hvordan vi bredt set kan udvikle børn og unges teknologiforståelse som en alment dannende faglighed. Det handler nemlig om meget mere end “bare” programmering.

God læselyst!

Anja Emilie Madsen

Følg mig også på de sociale medier:

Creative Commons licens
www.coolitconsult.dk by Anja Emilie Madsen is licensed under a Creative Commons Navngivelse-IkkeKommerciel 4.0 International License.
Based on a work at www.coolitconsult.dk.