Om Cool IT

Velkommen til min blog, hvor jeg siden 2012 har samlet og delt idéer, projekter samt refleksioner fra mit virke som lærer, pæd. it-vejleder, skolebibliotekar på Vodskov Skole, pæd. it-konsulent ved Skoleforvaltningen, Aalborg Kommune og nu teamleder for Center for Digitalt Understøttet Læring på Aalborg Universitet. Indholdet på bloggen afspejler min hverdag, hvor jeg har en masse spændende opgaver fx kompetenceudvikling, videndeling, vejledning, inspiration mm.

I foråret 2017 afsluttede jeg min master i ikt og læring med masterprojektet “Hvorfor skal eleverne programmere i folkeskolen?”. Programmering og teknologiforståelse fylder mere og mere i den pædagogiske debat på grundskoleområdet, og jeg er meget optaget af, hvordan vi bredt set kan udvikle børn og unges teknologiforståelse. Det handler nemlig om meget mere end “bare” programmering.

Du er meget velkommen til at dele mine videovejledninger og linke til andet indhold på bloggen 🙂

God læselyst!

Anja Emilie Madsen

Følg mig også på de sociale medier:

Få det nyeste fra Cool IT i din indbakke hver 14. dag – tilmeld dig nyhedsbrevet her:

Creative Commons licens
www.coolitconsult.dk by Anja Emilie Madsen is licensed under a Creative Commons Navngivelse-IkkeKommerciel 4.0 International License.
Based on a work at www.coolitconsult.dk.