Spring til indhold

“Skabe billeder” – del 1

Dette er første del i serien omkring billeder.

Billeder er for mig – og mange andre – vigtige i både undervisningen, på biblioteket og privat.

I denne serie vil jeg guide dig igennem nogle af de muligheder, der er for at:

Jeg præsenterer dig for mine favoritværktøjer til alle ovenstående punkter, så lad dig inspirere 🙂

1. Skabe billeder

Her har jeg personligt tre værktøjerSpejlreflekskamera Sony Alpha 350

1. Spejlreflekskamera til specielle lejligheder

2. Lommekamera til billeder og video i HD

3. Smartphone til billeder og video

Spejlreflekskameraet kan – især kombineret med ekstern blitz – give gode billeder med dybde, skarphed og flotte farver både inde og ude. Jeg bruger det fx til Trimdagen, skolefesten og ved arrangementer i hallen.

Lommekameraet har ofte en god linse, blitz og måske også billedstabilisering, hvilket er med til at skabe billeder og video i fin kvalitet.

 

De fleste smartphones kan tage skarpe billeder, når bare der er lys nok – perfekt til udendørsbilleder. Desuden er der flere apps, som giver mulighed for forskellige effekter. Her bruger jeg fx Paperkamera og Instagram.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.